bodite na tekočem

Obvestila

Obvestilo uporabnikom – živalski stranski proizvodi – odpadki od kolin

Andrej Kladnik
07. dec. 2021
Spoštovani uporabniki storitev JP Komunale Mozirje, kljub že do sedaj kar nekaj letni praksi in stalnem obvestilu na koledarju zbiranja odpadkov, vas glede na aktualni letni čas, ko se po domovih v večji meri vršijo koline, še dodatno obveščamo, da je v delovnem času Zbirnega centra v Lokah pri Mozirju, za občane občine Rečice ob Savinji in Mozirje na razpolago poseben zabojnik za zbiranje živalskih stranskih proizvodov (ŽSP) kat (živalski ostanki od kolin, zakola perutnine, drobnice in podobno). V sodelovanju med Občinama Rečica ob Savinji, Mozirje in JP Komunalo Mozirje ter koncesionarjem – družbo Koto je dogovorjeno, da lahko občani Občine Rečica ob Savinji in Mozirje, živalske stranske proizvode, ki nastanejo pri zakolu za lastno domačo proizvodnjo predajo na lokaciji Zbirnega centra v Lokah pri Mozirju. Predaja omenjenih odpadkov je brezplačna. Za plačilo vseh stroškov sta se zavezali Občini Rečica ob Savinji in Mozirje. Uporabniki se ob predaji morajo izkazati s plačano zadnjo položnico za ravnanje z odpadki. V namenski zabojnik se živalski stranski proizvodi (ŽSP), odlagajo brez embalaže ali izključno v posebnih 100% biološko razgradljivih vrečkah za ŽSP. Hvala za razumevanje in v upanju, da se omenjene storitve v maksimalni meri poslužujete lepo pozdravljeni! Vaše JPK Mozirje
Preberi več

Prekinitev dobave pitne vode v mozirju – sreda 18.08.2021

Andrej Kladnik
16. avg. 2021
Javno podjetje Komunala Mozirje d.o.o. obvešča vse porabnike pitne vode v MOZIRJU – razen Podvrha in Kolovrata, da bo zaradi prevezave magistralnega cevovoda Letošč na Celinah v sredo 18.08.2021 od 8h dalje in predvidoma do 15h popolna prekinitev dobave in oskrbe s pitno vodo. PS : Zaradi omenjenih del se lahko zgodi, da bo prišlo po ponovni vzpostavitvi vodovodnega omrežja do pojava – bela obarvanost vode (fizikalni pojav številnih majhnih zračnih mehurčkov, ki nastanejo kot posledica raztopljenega zraka v vodi, ki je pod pritiskom) lahko pa tudi do povečane motnosti vode. V tem slučaju priporočamo prekuhavanje. Javno podjetje Komunala Mozirje prosi vse porabnike pitne vode za razumevanje.Za vse ostale in podrobnejše informacije smo Vam na voljo.
Preberi več

Javni razpis

Peter Rušnik
19. jul. 2021
Na spletni strani je objavljen javni razpis po postopku oddaje naročila male vrednosti za “Vodovodni materiali – vodovod Trnovec-Pobrežje”.
Preberi več
1 2 3 4 5