bodite na tekočem

Obvestila

Obvestilo o zapiranju vodovoda zaradi nujnih vzdrževalnih del in prevezav NAZARJE

12. dec. 2022
Javno podjetje Komunala Mozirje d.o.o. obvešča vse porabnike pitne vode na območju Tominškove ulice, Tratnikove ulice, Ulice Pod Slatino in Dobletinske ulice v Nazarjah, da bo v ponedeljek 19.12.2022 od 8:00 do predvidoma 15:00 zaradi prevezave vodovoda in drugih nujnih vzdrževalnih del na omrežju vodovodnega sistema popolna prekinitev dobave pitne vode. PS : Zaradi omenjenih del se lahko zgodi, da bo prišlo po ponovni vzpostavitvi vodovodnega omrežja do pojava povečane motnosti vode. V tem slučaju priporočamo prekuhavanje. Javno podjetje Komunala Mozirje prosi vse porabnike pitne vode za razumevanje. Za vse ostale in podrobnejše informacije smo Vam na voljo: DEŽURNA št. oskrbe s pitno vodo - Gsm: 041-621-950
Preberi več

OBVESTILO UPORABNIKOM VODOVODA LUČE

21. nov. 2022
Spoštovani! JP Komunala d. o. o. Mozirje obvešča vse uporabnike pitne vode na vodovodnem sistemu Luče, da smo uspešno odpravili okvaro na klorni postaji in da preventivno prekuhavanje vode, namenjene za uporabo v prehrani ljudi, NI več potrebno. JP Komunala d. o. o. Mozirje se zahvaljuje za razumevanje.
Preberi več

OBVESTILO UPORABNIKOM VODOVODA LUČE

18. nov. 2022
Spoštovani! JP Komunala d. o. o. Mozirje obvešča vse uporabnike pitne vode na vodovodnem sistemu Luče, da je vodo, namenjeno za uporabo v prehrani ljudi, zaradi okvare na klorirni postaji potrebno do preklica preventivno prekuhavati.JP Komunala d. o. o Mozirje prosi vse uporabnike pitne vode za razumevanje.
Preberi več
1 2 3 4 5